Εκδηλώσεις δράσεις

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

anakoinosi
Επερχόμενες Εκδηλώσεις & Δράσεις


ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ, 12.30 μμ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

Δείτε περισσότερα...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016

Ανακοίνωση από τη Συνέλευση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιλίου

Τη Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη στις 7.30 μμ, πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή τακτική συνέλευση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιλίου.Συζητήθηκε το Πρόγραμμα, άλλα τρέχοντα λειτουργικά ζητήματα και πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

-  Η ανοιχτή μηνιαία συνέλευση του Κοινωνικού Ιατρείου γίνεται, από εδώ και πέρα, εβδομαδιαία. Θα γίνεται κάθε Δευτέρα, 7.30 μμ, τις τρεις πρώτες εβδομάδες κάθε μήνα και Κυριακή, 11 πμ, την τελευταία εβδομάδα κάθε μήνα.

-Σχεδιάζουμε και αρχίζουμε να υλοποιούμε τις απαραίτητες αλλαγές στον Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο που φιλοξενεί το Ιατρείο, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της λειτουργίας του.    
-Η επόμενη Συνέλευση, τη Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη στις 7.30μμ θα συζητήσει και θα αποφασίσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων του Ιατρείου για την αμέσως επόμενη περίοδο μέχρι και το Δεκέμβρη.

Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη