Εκδηλώσεις δράσεις

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

anakoinosi
Επερχόμενες Εκδηλώσεις & Δράσεις


ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ, 12.30 μμ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

Δείτε περισσότερα...











------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη, Ιανουαρίου 13, 2022

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ! ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

 


Παίδων Π.

 started this petition to 

Εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, πολίτες, αρμόδιοι φορείς

 

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, η οποία κοινοποιήθηκε αποκλειστικά στις διοικήσεις των Παιδιατρικών Νοσοκομείων, χωρίς καμία ενημέρωση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, διακόπτονται οι εφημερίες και η τακτική λειτουργία του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης με πρόφαση τη μετατροπή του νοσοκομείου σε εμβολιαστικό κέντρο για τον παιδιατρικό πληθυσμό. Η απόφαση αυτή πρωτοκολλήθηκε στις 06/01/2022, ημέρα αργίας για το ελληνικό δημόσιο και έχει ισχύ από 10/01/2022 ως 10/02/2022. Ακόμα και σήμερα δε γνωρίζουμε ποια θα είναι η λειτουργία του νοσοκομείου αύριο και ενημερωνόμαστε για το πόστο μας καθημερινά με SMS, γεγονός που αναδεικνύει την προχειρότητα και την έλλειψη σχεδιασμού.

 Εν μέσω του μεγαλύτερου αριθμού κρουσμάτων COVID-19 στα παιδιά από την έναρξη της πανδημίας και με την κατακόρυφη αύξηση των εισαγωγών στον παιδιατρικό πληθυσμό στο νομό Αττικής, αλλά και πανελληνίως, καλούμαστε να υποβιβαστούμε από τριτοβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε πάροχο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

 Σε μια περίοδο που η δωρεάν και δημόσια περίθαλψη βάλλεται καθημερινά, καταγγέλλουμε τη συντονισμένη προσπάθεια περαιτέρω υποβάθμισης της με κλείσιμο τριτοβάθμιων νοσοκομείων εν μία νυκτί.

 Το προσωπικό του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης καλούμε όλους/ες τους εργαζόμενους/ες στο χώρο της Υγείας και Πρόνοιας αλλά και κάθε πολίτη σε συλλογή υπογραφών ενάντια στο κλείσιμο Δημόσιων Νοσοκομείων. 
        Το προσωπικό του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης


Πηγή: AVAAZ.ORG