Εκδηλώσεις δράσεις

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

anakoinosi
Επερχόμενες Εκδηλώσεις & Δράσεις


ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ, 12.30 μμ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

Δείτε περισσότερα...











------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2020

Ο Κορωνοϊός "σαρώνει" τη χώρα και την πόλη μας

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΛΙΟΥ [ΑΡ.Κ.Ι] 

Ο Κορωνοιός '' σαρώνει'' τη χώρα και την πόλη  μας. 

Οι ευθύνες του δημάρχου Ιλίου κ. Ζενέτου 

Η χώρα βρίσκεται σε ''κλοιό'' κορωνοιού.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παράλυτη και αδιάφορη  αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνη με όσα κάνει απέναντι στον εφιάλτη  της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης την οποία υφίσταται ο Ελληνικός λαός.

Την μια μέρα επιτίθεται με τις αύρες και τα ΜΑΤ σε χιλιάδες λαού που πανηγύριζε την καταδίκη των νεοναζί ,και την επόμενη χτυπάει μαθητές που διαμαρτύρονται επειδή τους στοιβάζουν σα σαρδέλες στις αίθουσες, όπως και τους εργαζόμενους στα λεωφορεία, ή τους εργάτες  στους χώρους δουλειάς.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ''λειτουργεί'' η διοίκηση Ζενέτου που υπηρετεί κατά γράμμα, ''αγκαλιά'' με την ''Δημοκρατική Ισοπολιτεία'' του κ. Κακούρη, την κυβέρνηση και την πολιτική της.

Ο δήμαρχος κ. Ζενέτος δειλός και άβουλος  κρύβεται σαν στρουθοκάμηλος μπροστά στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον κορωνοιό που ''εμφανίστηκε'' και στην πόλη μας γεγονός που αναφέρεται ήδη και στον ημερήσιο τύπο.

Γνωρίζει το πρόβλημα με δεδομένο ότι πρόσφατα  υποχρεώθηκε να κλείσει πέντε σχολικούς σταθμούς.

Επί ένα χρόνο τον ρωτάμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. ''Γιατί αδιαφορείς και μάλιστα προκλητικά για την υγεία?''

Η πάγια αλαζονική απάντησή του είναι ίδια με αυτή που έδωσε πρόσφατα και στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Γυμνασίου Ιλίου. ''Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος. Ρωτήστε τον υπουργό''!

Τώρα η κυβέρνηση ''θυμήθηκε'' να δημιουργήσει κέντρο covid-19 στο 'Ιλιον. Πολύ αργά. Είναι η ίδια κυβέρνηση που ξοδεύει 10 δισ. ευρώ για όπλα. Κέντρο covid-19 όμως χωρίς να διορίσει ειδικούς γιατρούς και νοσηλεύτριες δεν μπορεί να λειτουργήσει!! 'Έχουν  φροντίσει ήδη να το αδειάσουν από γιατρούς. Ο δήμαρχος κωφεύει για την υγεία των δημοτών του.

Ο ίδιος είναι υπεύθυνος ΜΟΝΟ για το κατασταλτικό έργο της δημοτικής αστυνομίας. Προωθεί το έργο που δεν έχουν προλάβει τα ΜΑΤ με τα χημικά και τα κλόμπ.

-  Βεβαιώνει κλήσεις για ''παράνομη'' δήθεν στάθμευση των αυτοκινήτων, την στιγμή που ΔΕΝ έχει φροντίσει για την δημιουργία δημοτικού Parking σαράντα χρόνια τώρα.

-Βεβαιώνει πρόστιμα γιατί κάποιοι δημότες κλάδεψαν, ''αυστηρά' πικροδάφνες !!! και δέντρα στο πεζοδρόμιο.

-Θυμάται υποκριτικά την ''καταστροφή'' δήθεν του περιβάλλοντος που προκαλεί το κλάδεμα!!  ''Ξεχνά'' όμως   ταυτόχρονα την τεράστια ευθύνη που έχει σαν δήμαρχος για την πραγματική  καταστροφή  από την επέκταση του ΧΥΤΑ στην Φυλή, που  καταστρέφει την υγεία μας σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής!!!

Φαρισαϊσμός ακραίου είδους.

Η Δημοτική Παράταξη, ΑΡιστερή Κίνηση Ιλίου [ΑΡ.Κ.Ι],

καταγγέλλει την δημοτική αρχή Ζενέτου για την εγκληματική αδιαφορία της στη θωράκιση της δημόσιας Υγείας στο δήμο.

Καλούμε τους εργαζόμενους κατοίκους του δήμου μας να αγωνιστούμε μαζί ώστε να γνωρίσουν όλοι το εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα που απειλεί την Υγεία στο ευρύτερο περιβάλλον του δήμου αλλά και της γύρω περιοχής.

Να αγωνιστούμε και  να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας στην ζωή. 

       

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!