Εκδηλώσεις δράσεις

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

anakoinosi
Επερχόμενες Εκδηλώσεις & Δράσεις


ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ, 12.30 μμ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

Δείτε περισσότερα...











------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020


 Ανακοίνωση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιλίου


Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιλίου

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιλίου καταγγέλλει την βίαιη επίθεση και απαλλοτρίωση του χώρου του Κοινωνικού Ιατρείου Ν. Φιλαδέλφειας κατ’ εντολή του Δήμαρχου Γιάννη Βούρου, παρά το γεγονός ότι ο χώρος έχει παραχωρηθεί στο Κοινωνικό Ιατρείο με απόφαση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας.

Η ενέργεια αυτή έχει χαρακτηριστικά φασιστικής, μαφιόζικης και αντιδραστικής ενέργειας και διαπράχθηκε από εντολοδόχους υπαλλήλους του Δήμαρχου, θυμίζοντας παλαιότερες εποχές της χούντας του Παπαδόπουλου. Διέρρηξαν την πόρτα, σπάζοντας την κλειδαριά του χώρου, όπου στεγάζεται ένα τμήμα του αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Ιατρείου Ν. Φιλαδέλφειας, το Κοινωνικό Οδοντιατρείο.

Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την διοίκηση του Δήμου και τον Δήμαρχό του Γιάννη Βούρο.

Ακολουθώντας την πεπατημένη της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ''εξόρισε'' με τις μπουλντόζες πριν λίγες ημέρες το Μητροπολιτικό Ιατρείο του Ελληνικού ο Δήμαρχος, έστειλε τα συνεργεία του Δήμου να σπάσουν την κλειδαριά και να καταλάβουν ουσιαστικά τον χώρο του κοινωνικού Ιατρείου - οδοντιατρείου.

Ένα χώρο όπου είχε εγκατασταθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός – δωρεά οδοντιάτρου - και υλικών με χρήματα που είχαν δωρίσει τα Γαλλικά Συνδικάτα.
Με δεδομένο εκτός των άλλων ότι ο χώρος είχε παραχωρηθεί με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου καταγγέλλουμε την ενέργεια του Δημάρχου .

Απαιτούμε την άμεση επιστροφή του χώρου σ αυτούς που τον λειτουργούσαν μέχρι σήμερα.  Σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους και πρόσφυγες της ευρύτερης περιοχής.

Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιλίου