Εκδηλώσεις δράσεις

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

anakoinosi
Επερχόμενες Εκδηλώσεις & Δράσεις


ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ, 12.30 μμ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

Δείτε περισσότερα...











------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017

Αλληλεγγύη στον καθηγητή Δημήτρη Δημητούλη

Αλληλεγγύη στον καθηγητή Δημήτρη Δημητούλη
Διώκεται γιατί δεν επέτρεψε χουντική προπαγάνδα στην τάξη!
Να σταματήσει κάθε δίωξη σε βάρος του
Όλοι και όλες στις 9 π.μ. την Τρίτη 6 Ιούνη 2017 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου (Παρασκευοπούλου 14 & Κρητών) όπου εκδικάζεται η αγωγή σε βάρος του.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Πέρασαν 50 χρόνια από την αμερικανοκίνητη επιβολή της Χούντας των συνταγματαρχών στη χώρα, ενός από τα πιο ανελεύθερα και καταπιεστικά καθεστώτα που υπήρξαν στον Πλανήτη, με χιλιάδες εκτοπίσεις, βασανισμούς και δολοφονίες αγωνιστών και δημοκρατικών ανθρώπων, που η ιστορία δεν έχει ακόμη πλήρως αποτιμήσει για το μέγεθος της βαρβαρότητας και το πλάτος της κοινωνικής καταστροφής που επέφερε.
Τελικά μετά από 7 χρόνια αγώνων και αιματηρών θυσιών το στρατοκρατικό-φασιστικό αυτό καθεστώς ανατράπηκε συνέπεια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και της τραγικής εξέλιξης της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
Σήμερα μέσα στην μνημονιακή δίνη που συμπαρασύρει εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα, οι νοσταλγοί της Χούντας-η εγκληματική-ναζιστική οργάνωση της χρυσής αυγής, λογοδοτούν για τα αποτρόπαια εγκλήματα τους στην  ελληνική δικαιοσύνη.
Μέσα στην καθημερινή σχολική ζωή δεν είναι δυνατόν να μένουν αναπάντητες οι όποιες επικλήσεις της δικτατορίας των συνταγματαρχών ως σωτήρων, δεν είναι ανεκτές προκλητικές συμπεριφορές στη δημοκρατική και αγωνιστική συνείδηση των δασκάλων μας.
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους διώκεται το μέλος της Α΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, συνδικαλιστής και αγωνιστής με αντιφασιστική δράση Δ. Δημητούλης, καθηγητής στο 1οΕσπ. ΕΠΑΛ Περιστερίου, γιατί την ώρα του μαθήματος και εντός του δημόσιου σχολείου δεν επέτρεψε, όπως όφειλε, να εξυμνείται η στρατιωτικό-φασιστική δικτατορία της περιόδου 1967-1974, της οποίας άλλωστε κάποιοι από τους πρωταγωνιστές καταδικάσθηκαν σε θάνατο για τα εγκλήματά τους.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αντιφασίστα δάσκαλο που καλείται να υπερασπιστεί την αλήθεια της δημοκρατίας κόντρα στις σκοταδιστικές-ναζιστικές αντιλήψεις και μέσα στις δικαστικές αίθουσες.
Όλοι και όλες στις 9 πμ την Τρίτη 6 Ιούνη 2017 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου (Παρασκευοπούλου 14 & Κρητών) όπου εκδικάζεται η αγωγή σε βάρος του.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Δ. ΔΗΜΗΤΟΥΛΗ