Εκδηλώσεις δράσεις

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

anakoinosi
Επερχόμενες Εκδηλώσεις & Δράσεις


ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ, 12.30 μμ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

Δείτε περισσότερα...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα, Απριλίου 18, 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΙΛΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

νικήσαμε και συνεχίζουμε!!!
δεν θα αφήσουμε το καθαρό τους σήμα να καθαρίζει τις ζωές μας

στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν … στο τέλος νικάς

Σήμερα Κυριακή 17 Απρίλη ήταν μια ηλιόλουστη μέρα νίκης. Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Ιλίου ευχαριστούν όσες και όσους έδειξαν αλληλεγγύη στον αγώνα της γειτονιάς του Αγίου Νικολάου.

Σήμερα Κυριακή 17 Απρίλη σταμάτησε η εκπομπή σήματος από την κεραία κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE που βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου 103 στο Ίλιον, απέναντι από την αυλή του 25ου Δημοτικού σχολείου.

Η μαζική και αγωνιστική παρουσία γονιών, κατοίκων και μαθητών της περιοχής μας, ζητούν και απαιτούν πλέον από την πολεοδομία να κάνει εκτελεστή την αυτοψία τής 4/11/2013 και να προχωρήσει στην άμεση κατεδάφιση της κεραιοεγκατάστασης της Vodafone.

Στις Δημοκρατίες κυρίαρχη πρέπει να είναι η Κοινωνία των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των εταιρειών.

Ζητάμε να αλλάξει ΤΩΡΑ το νομικό καθεστώς που διέπει τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, την χωροθέτηση και την εγκατάσταση των κεραιών. Να γίνει εκστρατεία ενημέρωσης στα σχολεία και στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα για τους κινδύνους της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και τους τρόπους προστασίας των πολιτών από την αλόγιστη και συνεχή χρήση κινητών τηλεφώνων, ασύρματων δικτύων κ.λ.π.

Γιατί οι ζωές μας και οι ζωές των παιδιών μας είναι πάνω από τα ΥΠΕΡκέρδη των πολυεθνικών!

Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της επιτροπής Κατοίκων Αγίου Φανουρίου.