Εκδηλώσεις δράσεις

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

anakoinosi
Επερχόμενες Εκδηλώσεις & Δράσεις


ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ, 12.30 μμ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

Δείτε περισσότερα...











------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2016

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην Έκθεση Φωτογραφίας: "Η γυναίκα στα χρόνια της κρίσης..."


Στο πλαίσιο του 1ου φεστιβάλ αλληλέγγυας οικονομικής ενίσχυσης, για να λειτουργήσει το «Σπίτι των Γυναικών», στην Αθήνα, διοργανώνεται Έκθεση Φωτογραφίας, σε ηλεκτρονική και πραγματική μορφή, με θέμα: «Η Γυναίκα στα Χρόνια της Κρίσης…».

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου. (Ρήγα Παλαμήδου 2, Σταθμός Μετρό Μοναστηράκι, Πλατεία Ψυρρή, πίσω από την εκκλησία Αγ. Αναργύρων)

Οι ενδιαφερόμενες/οι για την ηλεκτρονική έκθεση, που θα προβληθεί στη διάρκεια του Φεστιβάλ, μέσω οθόνης, και διαδικτυακά, μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους και στα τρία e-mails: elenikapa1@gmail.com, sonia.mitralia@gmail.com, cultivatingthearts@gmail.com, με την προσθήκη, κάτω αριστερά από τη φωτό, μιας σύντομης αναφοράς στο περιεχόμενό της, τίτλο, ημερομηνία λήψης, αν υπάρχει, και ονοματεπώνυμο της/του δημιουργού.

Όσες/οι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και στην πραγματική έκθεση, που θα στηθεί στο φουαγιέ του Εμπρός, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν τη Φόρμα Συμμετοχής, που ακολουθεί. Η φωτογραφία, που θα επιλέξει η/ο κάθε ενδιαφερόμενη/ος να στείλει, θα είναι σε πλαίσιο μεγέθους Α3, πλαστικοποιημένη, με ματ πλαστικοποίηση, και την προσθήκη, μέσα στο πλαίσιο, κάτω αριστερά από τη φωτό, μιας σύντομης αναφοράς στο περιεχόμενό της, τίτλο, ημερομηνία λήψης, αν υπάρχει, και ονοματεπώνυμο της/του δημιουργού.

Η φωτογραφία θα σταλεί, ταχυδρομικά, στη Σόνια Μητραλιά, Ιωάννου Χρυσοστόμου 46, Νέα Σμύρνη, Αθήνα, τ.κ. 17122. Τηλ. 210-9420681 ή 6932285118. Σε περίπτωση που κάποια/ος προτιμά να δώσει τη φωτογραφία της/του, ιδιοχείρως, ας επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ίδια.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Dead Line παραλαβής της φωτογραφίας, 23 Ιανουαρίου 2016

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ονοματεπώνυμο:

Ιδιότητα:

Email, fb, site:

Τηλέφωνο/α επικοινωνίας:

Περιεχόμενο φωτογραφίας, τίτλος, ημερομηνία λήψης: