Εκδηλώσεις δράσεις

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

anakoinosi
Επερχόμενες Εκδηλώσεις & Δράσεις


ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ, 12.30 μμ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

Δείτε περισσότερα...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2015

ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ #KOLASTIRIO – ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 4Η ΜΕΡΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣΑπό σήμερα το πρωί ο λογαριασμός μέσα από τον οποίο οι ασθενείς-κρατούμενοι του Κολαστηρίου-Νοσοκομείου Φυλακών Κορυδαλλού τέθηκε εκτός λειτουργίας, όχι φυσικά από τους κρατούμενους αλλά από κάποιους άλλους.

Πιθανόν οι λογοκριτές να βρίσκονται στις τάξεις του ελληνικού κράτους που παλαιότερα είχαν ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά των κρατουμένων που δημοσιοποιήσαν τις απάνθρωπες συνθήκες στις οποίες ζουν οι ασθενείς-κρατούμενοι.

Ευτυχώς οι ασθενείς-κρατούμενοι και απεργοί πείνας είχαν εφεδρικό λογαργιασμό τον οποίο έθεσαν ξανά σε λειτουργία και πλέον όσ@ θέλουν μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τα τεκταινόμενα του αγώνα τους. (https://twitter.com/KOLASTHRIOKORYD?ref_src=twsrc%5Etfw)

Η απεργία πείνας που κάνουν βρίσκεται στη 4η μέρα ενώ παράλληλα για 25η μέρα κάνουν αποχή από τη λήψη φαρμάκων.