Εκδηλώσεις δράσεις

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

anakoinosi
Επερχόμενες Εκδηλώσεις & Δράσεις


ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ, 12.30 μμ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

Δείτε περισσότερα...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση-ομιλία στο 6ο Δημοτικό σχολείου Ιλίου στις 16/12/15 με θέμα " Bullying Μύθος και πραγματικότητα".


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση-ομιλία  στο 6ο Δημοτικό σχολείου Ιλίου στις 16/12/15 από το Θεόδωρο Μεγαλοοικονόμου με θέμα " Bullying Μύθος και πραγματικότητα". 

Η εκδήλωση  οργανώθηκε από το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το διευθυντή και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

Η ομιλία ολοκληρώθηκε με συζήτηση , προβληματισμούς καθώς και τοποθετήσεις από τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς σε σχέση με τη δυσκολία της εξακρίβωσης του φαινομένου, αλλά και την ευρύτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι ​δεκάδες​ παρευρισκόμενοι, καθώς το θέμα είναι ευαίσθητο και συχνό σε αρκετές περιπτώσεις στα σχολεία.