Εκδηλώσεις δράσεις

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

anakoinosi
Επερχόμενες Εκδηλώσεις & Δράσεις


ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΙΟΥ, 12.30 μμ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ"

Δείτε περισσότερα...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2015

"Φορώντας τα παπούτσια του άλλου"

Βιωματικά Σεμινάρια βασισμένα στις εκπαιδευτικές μεθόδους της μη τυπικής εκπαίδευσης με σκοπό να εξερευνήσουμε την κοινωνική διάσταση του HIV.

Οι θεματικές ενότητες των σεμιναρίων είναι: σεξουαλικότητα, φύλο, σεξουαλικά και αναπαραγωγικά δικαιώματα, HIV, γλώσσα του σεξ, σεξουαλικές πρακτικές, ζώντας με τον HIV και στερεότυπα.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα Δευτέρα 19/10, Τρίτη 20/10, Πέμπτη 22/10 και Παρασκευή 23/10 στα γραφεία της Θετικής Φωνής (Αγίων Αναργύρων 13, 1ος όροφος) από τις 15:00 έως τις 21:00.

Οι συμμετέχοντες (12 άτομα) θα πρέπει να π
αραβρίσκονται αυστηρά και τις 4 μέρες και όλες τις ώρες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή προσθέστε όνομα και επίθετο σας στο link: 
http://doodle.com/poll/ea97uhbdk4h45vv6 και με email στο gpapadopetrakis@positivevoice.gr στείλτε όνομα, επίθετο και τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

Εισηγητές: Ραφαήλ Μπιλίδας, Μιχάλης Βασιλάκης, Γιώργος Παπαδοπετράκης